Product reviews van Ersatz papier rol

9.6 / 10 op basis van 10 reviews

De ersatz papier rol vind je onder andere in je lokale viswinkel, slagerij en snackcorners. Het wordt gebruikt voor het verpakken van vet...

Bekijk Ersatz papier rol

Afbeeldingen van Ersatz papier rol die onze gebruikers hebben gemaakt

Anne
2 februari 2021

Heel veel papier voor weinig geld. mooi stevig papier, goed doorzichtig . maar ook handig als tekenen papier voor kinderen.

Gebruik: Patronen overtrekken en tekent

Bekijk review
Marlies
23 november 2020

Goed stevig papier om patronen op over te trekken. hiervoor had ik 15 jaar geleden ergens een rol gekocht van 60 cm breed, maar die kon ik niet vinden.

Gebruik: Patroontekenen

Bekijk review
Mieke
19 november 2020

Prima

Gebruik: Patroon papier

Bekijk review
Stephanie
12 november 2020

Top product aan een scherpe prijs

Gebruik: Als patroonpapier bij het naaien

Bekijk review
T.Kleinjan
26 mei 2020

Uitstekend

Gebruik: Inpak

Bekijk review
De
17 mei 2020

Super, mooie dikte, scheurt niet en je kunt er goed met potlood goed op tekenen en indien nodig ook weer eeggummen.

Gebruik: Patroonpapier

Bekijk review
Miximax
20 januari 2020

Perfect papier om patroon op te teken of over te nemen

Gebruik: Patroon tekenen in mijn atelier

Bekijk review
Ans
26 december 2019

Prima, uitstekende kwaliteit.

Gebruik: Patroon tekenen

Bekijk review
Kees
26 augustus 2019

Heb nog niet gebruikt, maar zal wel goed zijn.

Gebruik: Gerookte paling in verpakken

Bekijk review
Jorien
8 mei 2019

Mooi stevig en toch doorschijnend papier dat heel fijn tekent. er zitten wel heel lichte lijnafdrukken in van de rol, maar dat vond ik uiteindelijk niet storend.

Gebruik: Als patroonpapier

Bekijk review

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 5568 reviews.