Product reviews van Gekleurd zijdevloeipapier

9.6 / 10 op basis van 28 reviews

Gekleurd zijdevloeipapier is dun inpak- en knutselpapier met een zijdezacht laagje. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De voor...

Bekijk Gekleurd zijdevloeipapier

Afbeeldingen van Gekleurd zijdevloeipapier die onze gebruikers hebben gemaakt

Gekleurd zijdevloeipapier gebruik: Gekleurd zijdevloeipapier
Close image
Gekleurd zijdevloeipapier gebruik: Gekleurd zijdevloeipapier
Close image
Henny
24 juni 2021

Nog niet gebruikt

Gebruik: Knutselen met kleindochter

Bekijk review
M.
3 juni 2021

Mooi papier, goed aangeleverd

Gebruik: Kado verpakking eigen werk

Bekijk review
Karin
24 mei 2021

Top

Gebruik: Als verpakking

Bekijk review
Esther
20 april 2021

Het kleurt echt geweldig bij de vulling en het doosje. het is zo enorm frustrerend dat er bedrijven zijn waar je, als kleine ondernemer, zoveel moet inkopen. wat moet ik met 250 vel? blij dat vendrig packaging dat wel aanbieden.

Gebruik: Ik gebruik het om de sieraden of glasproducten in te pakken.

Gekleurd zijdevloeipapier gebruik: Ik gebruik het om de sieraden of glasproducten in te pakken.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Ineke
6 maart 2021

Geweldig product! zijdezacht, luxe papier.

Gebruik: Voor het inpakken van cadeautjes.

Bekijk review
forever6321
25 februari 2021

Prima voldoet aan verwachting

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Heidi
12 februari 2021

Mooie kwaliteit

Gebruik: Verpakken

Bekijk review
Gi
2 februari 2021

Perfect

Gebruik: Om bestelling leuk in te pakken

Bekijk review
Saskia
28 januari 2021

Mooie kwaliteit en kleuren. snel verzonden.

Gebruik: Als verpakkingsmateriaal voor relatiegeschenken die ik in een brievenbusdoosje heb opgestuurd. heel feestelijk!

Bekijk review
Vallery
23 januari 2021

Werkt perfect mooie kleuren en goedkoper dan een sizzle pak

Gebruik: Sweet boxen

Bekijk review
Vallery
23 januari 2021

Werkt perfect mooie kleuren en goedkoper dan een sizzle pak

Gebruik: Sweet boxen

Bekijk review
Rosw
21 januari 2021

Topproduct

Gebruik: Inlegvel om tekeningen in map van elkaar te scheiden

Bekijk review
Pateekes.Com
17 januari 2021

Leuk en goede kwaliteit

Gebruik: Verpakking

Bekijk review
Marlies
7 december 2020

Stevig, mooi glanzend.

Gebruik: Inpakken van pakketzendingen.

Bekijk review
Anneke
23 november 2020

Mooi, en goedkoop. goed verpakt en snel geleverd.

Gebruik: Verpakking

Bekijk review
Sandra
22 november 2020

Voldoet aan verwachting

Gebruik: Kadoos extra mooi inpakken

Bekijk review
Carina
13 oktober 2020

Product zelf is goed. verzending daarintegen niet. kwam al verkreukeld aan. ligt los in een doos...

Gebruik: Als inpak materiaal

Bekijk review
Benieuwen
18 september 2020

Mooi papier, netjes ingepakt.

Gebruik: Als inpakpapier voor kaarsen in doosjes

Bekijk review
Christiaanb
1 september 2020

Top-kwaliteit

Gebruik: Kerstballen in te pakken- en blauw voor servies

Bekijk review
Sarah
3 juni 2020

Good

Gebruik: For wrap the orders from my clients

Bekijk review
Jj
17 mei 2020

Prima goede kwaliteit

Gebruik: Inpakken boek

Bekijk review
Elisangela
30 april 2020

Prima

Gebruik: Vlagjes voor kinderfeestje

Bekijk review
Get
29 april 2020

Stevig papier, mooi van kleur

Gebruik: Cadeau verpakking

Bekijk review
L.A
19 april 2020

Staat heel mooi en geestelijk, exact wat ik ermee wilde bereiken

Gebruik: Inpakken van geurkaarsjes met daarover transparante cadeaufolie

Bekijk review
L.A
18 april 2020

Staat heel mooi en geestelijk, exact wat ik ermee wilde bereiken

Gebruik: Inpakken van geurkaarsjes met daarover transparante cadeaufolie

Bekijk review
L.A
18 april 2020

Exact zoals ik verwacht had. ontzettend blij mee en ga meer kleurtjes uitkiezen, word er hebberig van.

Gebruik: Inpakken van mijn geurkaarsjes en daarna doe ik er mooie transparante folie overheen. staat heel vrolijk!

Gekleurd zijdevloeipapier gebruik: Inpakken van mijn geurkaarsjes en daarna doe ik er mooie transparante folie overheen. Staat heel vrolijk!
Sluit afbeelding
Bekijk review
Jan
14 december 2019

Duur

Gebruik: Kerstmis

Bekijk review
Esther
7 december 2019

Prima materiaal

Gebruik: Knutselen voor sinterklaas

Bekijk review

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6294 reviews.