Product reviews van U-profiel van schuim (per strook)

9.9 / 10 op basis van 28 reviews

Schuimprofiel stroken zijn te gebruiken als randbescherming. Het U-profiel van schuim klemt zich vast om de randen van bijvoorbeeld deure...

Bekijk U-profiel van schuim (per strook)

Afbeeldingen van U-profiel van schuim (per strook) die onze gebruikers hebben gemaakt

U-profiel van schuim (per strook) gebruik: U-profiel van schuim (per strook)
Close image
U-profiel van schuim (per strook) gebruik: U-profiel van schuim (per strook)
Close image
U-profiel van schuim (per strook) gebruik: U-profiel van schuim (per strook)
Close image
Sjoerd
13 april 2021

Super. het zou nog mooier als het bijv ook in zwart geleverd kon worden. ook zeer goed verpakt bij verzending.

Gebruik: Valbeveiliging van scherpe hoeken muren voor epilepsie patiënt

Bekijk review
Remco
14 maart 2021

Perfect spul paste ook precies om de balk.

Gebruik: Wij hebben dit gebruikt in een paarden box zo dat hij zijn hoofd niet kan open halen aan de houten balken van de zolder mocht hij omhoog komen met zijn hoofd.

Bekijk review
Hendrik
11 maart 2021

Top. beschermd zoals de verwachting er van is

Gebruik: Wij gebruiken het product voor het transporteren van gecoate stalen deuren

Bekijk review
Peter
6 maart 2021

Super en past perfect

Gebruik: Ceramische platen beschermen.

Bekijk review
Erik
1 maart 2021

Lekker dik en toch dempend

Gebruik: Beveiliging tegen hoofd stoten tegen rand in lage kaaskelder

Bekijk review
Peter
20 januari 2021

Uitstekend

Gebruik: Inpakken schilderijen, glazen platen, etc.

Bekijk review
Howard
13 januari 2021

Degelijk,prima kwaliteit. ik heb wel een te brede profiel besteld

Gebruik: Als bescherming op de randen van een kano die ik moet verschepen

Bekijk review
Paul
10 januari 2021

Voldoet prima aan mijn doelstelling

Gebruik: Als veiligheidsfactor van onze glazen tafelbladen van de salontafel. wij hebben iedere week 3 soms 4 kleinzonen te gast (1-4 jaar). deze "heren" hebben zich al regelmatig gestoten aan de glazen bladen. na enig zoeken op internet de optimale oplossing gevonden

U-profiel van schuim (per strook) gebruik: Als veiligheidsfactor van onze glazen tafelbladen van de salontafel. Wij hebben iedere week 3 soms 4 kleinzonen te gast (1-4 jaar). Deze "heren" hebben zich al regelmatig gestoten aan de glazen bladen. Na enig zoeken op internet de optimale oplossing gevonden
Sluit afbeelding
Bekijk review
Jozina
28 oktober 2020

Top! makkelijk op de juiste maat te knippen. duct tape laat er geen lijmresten op achter en het blijft goed stevig zitten en is dik en stevig genoeg om de gemene scherpe randen en hoeken tegen te houden en de horren zelf blijven zo mooi en onbeschadi

Gebruik: Het beschermen van de randen en hoeken van twee inzet horren voor onze kantel-kiepramen voor de maanden dat ze in opslag gaan.

Bekijk review
Henry
23 oktober 2020

Goede kwaliteit

Gebruik: Op een dwarsbalk op zolder, zodat ik niet elke keer mij hoofd zo hard stoot ;-)

Bekijk review
Michel
15 september 2020

Prima

Gebruik: Beschermen meubels

Bekijk review
Mario
31 juli 2020

Voor mij prima kan niet beter

Gebruik: Bovenrand aan zwembad

U-profiel van schuim (per strook) gebruik: Bovenrand aan zwembad
Sluit afbeelding
Bekijk review
Arno
5 juni 2020

Zeer tevreden, zeker een aanrader voor bescherming.

Gebruik: Voor bescherming kozijnen tijdens verbouwing appartement.

Bekijk review
Hjc
28 maart 2020

Prima

Gebruik: Bescherming over betonbandjes voor kinderen bij speeltoestellen

Bekijk review
C.H.M. De Wit
2 november 2019

Prima artikel voor bescherming van scherpe randen.

Gebruik: Als afwerking voor de rand van de werpkist voor onze hond.

Bekijk review
Cees
22 oktober 2019

Perfect voor het doel waar ik hem voor wil gebruiken. bij zoeken op internet kwam ik deze tegen en stond eigenlijk perplex omdat het preciés was wat ik zocht.

Gebruik: Bescherming van een houten balk waar ik een kano op wil leggen.

U-profiel van schuim (per strook) gebruik: Bescherming van een houten balk waar ik een kano op wil leggen.
Sluit afbeelding
Bekijk review
Thieu
14 september 2019

Voldoet prima

Gebruik: Bescherming deurkozijnen

Bekijk review
Ivo
8 september 2019

Idiaal voor d8t werk

Gebruik: Om modeltreinen te vervoeren

Bekijk review
Edilbert
12 augustus 2019

Goede bescherming en gemakkelijk op maat te snijden

Gebruik: Bescherming kaders

Bekijk review
Jeroen
5 augustus 2019

Uitstekend!

Gebruik: Beschermen kunstwerken

Bekijk review
Alex
13 juli 2019

Goed

Gebruik: Voor het beschermen van mijn rvs trapleuningen en voor de hoeken van de muren en tralbomen ,ivm badkamer ,
verbouwing

Bekijk review
Theo
3 januari 2019

5*****

Gebruik: Ik ben beelden kunstenaar en deze u profielen helpen mij om mijn werk probleemloos te kunnen exporteren.

Bekijk review
Peter
24 augustus 2018

Zeer tevreden

Gebruik: Als dempingmateriazl en anti-beschadiging voor het laden van kajaks op een aangepaste kajakaanhangwagen. het product werd over een profiel van 40x40 mm bevestigd tegen beschadiging kajaks.

Bekijk review
Marcel
4 juli 2018

Prima

Gebruik: Hobby. gebruikt voor het verbreden van een armleuning tuinstoel

Bekijk review
Jan
10 juni 2018

Prima, makkelijk te verwerken.

Gebruik: Als bescherming tegen je hoofd stoten aan de balken van het schuinedak

Bekijk review
Herman
10 mei 2018

Goed

Gebruik: Bescherming voor poten van hefbrug bij een concert in een garage

Bekijk review
Wilfried
5 mei 2018

Doet waar het voor gemaakt is : beschermen van kwetsbare randen.

Gebruik: Verpakking van mijn schilderijen

Bekijk review
Willy
11 januari 2018

Doet perfect wat ik ervan verwacht heb

Gebruik: Bescherming tegen stoten.

Bekijk review

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6294 reviews.