Product reviews van Wikkelfolie (per rol)

9.7 / 10 op basis van 29 reviews

Bescherm en stabiliseer je palletzending met wikkelfolie. Wikkelfolie is een dunne folie met een hoge rekbaarheid. Zo bundel en stabilise...

Bekijk Wikkelfolie (per rol)

Afbeeldingen van Wikkelfolie (per rol) die onze gebruikers hebben gemaakt

Henri
11 juli 2020

Het is een stevige, en gemakkelijk te verwerken product. we hebben nog steeds een voorraad liggen die we in de toekomst waarschijnlijk nog zullen gebruiken. sorry dat ik van de lichtwagen geen foto kan doorsturen.

Gebruik: Wij hebben jullie folies gebruikt voor het opbouwen van onze lichtwagen, een evenement dat in mol de tweede zaterdag van de maand september doorgaat.

Bekijk review
Mike
8 juni 2020

First class and quick delevery

Gebruik: Verpakking wrapen

Bekijk review
Wouter
6 mei 2020

Prima

Gebruik: Omwikkelen dozen op pallets

Bekijk review
Gert
21 april 2020

Prima

Gebruik: Om eikenboom tegen processierups

Bekijk review
A.M.
8 februari 2020

Goed, helaas soms een rol waar breuklijn in zit en dat de hele rol doorgaat... maar bij klacht werd het opgelost.

Gebruik: Gele wikkelfolie voor pakketjes uniforme uitstraling te geven (herkenbaarheid) en ook moeilijker gevormde pakketten goed verzorgd te verzenden

Bekijk review
Tom
19 januari 2020

Top

Gebruik: Stofvrij inpakken meubels

Bekijk review
Machiel
12 november 2019

Gewoon goed.

Gebruik: Insealen van kunststof bakken op een pallet.

Bekijk review
Rien
25 oktober 2019

Perfect

Gebruik: Opvang verf

Bekijk review
Keimpe
17 oktober 2019

Goed kwaliteit

Gebruik: Inpakken boeken

Bekijk review
Natascha
15 september 2019

Perfect om zaken mee te verpakken of te beschermen

Gebruik: Verhuizen

Bekijk review
Veronica
1 juli 2019

Zeer tevreden en makkelijk af te wikkelen

Gebruik: Om een pakketje in te wikkelen

Bekijk review
Joanne
13 februari 2019

Perfect geleverd en goed materiaal!

Gebruik: Verhuizing

Bekijk review
Deborah
21 januari 2019

Zeer goed product, handig in gebruik.

Gebruik: Ik zal het gebruiken om mijn meubels te beschermen tijdens de verhuis. ik doe eerst nopjes folie rond de meubels en dan de wikkelfolie.

Bekijk review
Veerle
21 januari 2019

De folie is heel weinig adhesief. ik had meer 'kleefkracht' verwacht.

Gebruik: Om zaken (bv. boeken) te beschermen of samen te houden met het oog op een verhuis.

Bekijk review
Henri
20 januari 2019

Voor ons project is de folie een gemakkelijk product om oneven vlakken af te dekken (grote olifant tussen oude tropische plantengroei.

Gebruik: Wij bouwen licht agens voor een jaarlijkse stoet wij werken dit jaar met binnenverlichting die het best tot zijn recht komt via ledlicht achter jullie folie

Bekijk review
J
9 januari 2019

Het aanbrengen is zeer simpel. moest alleen even doorhebben op welke manier de folielagen zich aan elkaar vastkleven

Gebruik: Het inpakken van kasten en meubels voordat deze tijdelijk in een container worden opgeslagen om te voorkomen dat zij door vocht worden aangetast

Bekijk review
Willem
27 december 2018

Uitstekend

Gebruik: Houten kast verhuisd, ingepakt in dekens en wikkelfolie

Bekijk review
Beate
9 december 2018

Dun maar wel goed

Gebruik: Inpakken

Bekijk review
Ton
23 november 2018

Prima spul, wel even leren gebruiken.

Gebruik: Bankstel verpakken en opslaan tijdens verbouwing en de verhuizing van onze zoon en schoondochter.

Bekijk review
Afra
21 november 2018

Prima

Gebruik: Het inpakken van dozen op een pallet

Bekijk review
E
14 september 2018

Top

Gebruik: Inpakken van meubels

Bekijk review
M
7 september 2018

Prima

Gebruik: Bij het maken van keramiek

Bekijk review
Frans
2 september 2018

Voldoet aan mijn eisen. gaan nog een rol bestellen

Gebruik: Inpakken van eterniet platen

Bekijk review
Ad
10 augustus 2018

Perfect, wikkelt goed af en is stevig genoeg.

Gebruik: Inpakken voor verhuizing

Bekijk review
Arnout
8 mei 2018

Goede kwaliteit, pakt zeer goed, stevig. zeer goed!

Gebruik: Inpakken materiaal op pallet

Bekijk review
P
17 april 2018

Prima spul om mee te knutselen en om mee te verpakken

Gebruik: Om een paddestoel te maken

Bekijk review
Tiemen
17 maart 2018

Prima kwaliteit en niet duur

Gebruik: Meubelw

Bekijk review
John
7 februari 2018

Goed

Gebruik: Inpakken op te slaan gedeelte huisraad

Bekijk review
Dirk
30 januari 2018

Prima product!

Gebruik: Verhuis

Bekijk review

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 4175 reviews.