Product reviews van Jute zakken met sluitkoord 40 x 80 cm (per stuk)

9.6 / 10 op basis van 17 reviews

Dit zijn grote jute zakken met sluitkoord van 40 x 80 cm. Ze worden gebruikt als decoratiemateriaal, cadeauverpakking en op pakjesavond. ...

Bekijk Jute zakken met sluitkoord 40 x 80 cm (per stuk)

Afbeeldingen van Jute zakken met sluitkoord 40 x 80 cm (per stuk) die onze gebruikers hebben gemaakt

Marijt
9 september 2021

Perfect

Gebruik: Aardappels

Bekijk review
Rene
14 augustus 2021

Prima product

Gebruik: De klassieke zandzakken

Bekijk review
Benjamin
16 juli 2021

Perfecte prijs kwaliteit

Gebruik: Aardappelen

Bekijk review
Johanna
3 december 2020

Net dat extra ankleding

Gebruik: Voor kleine sinterklaas verrassing

Bekijk review
Berindina
9 oktober 2020

Goede zakken

Gebruik: Voor walnotenbomen te doen

Bekijk review
Marilyse
12 augustus 2020

Een aanrader! de zak is stevig en doet precies wat hij moet. ik ben ook tevreden met de snelheid van de bezorging.

Gebruik: Aardappels

Bekijk review
Karin
18 juli 2020

Top. fijn dat deze zakken niet zo breed zijn

Gebruik: We gaan de tuin een btje ophogen om een mooie vorm in de mos bedekking te krijgen

Bekijk review
Geert
24 juni 2020

Top

Gebruik: Aardappelen verpakken

Bekijk review
Piet
13 april 2020

Prima,zijn dik tevreden

Gebruik: Voor grind zakjes,die wij als ballast op onze parasol gebruiken.

Bekijk review
Richard
16 september 2019

Goed en snel gekregen

Gebruik: Trouwcadeau

Bekijk review
Reinier
2 december 2018

De grootte viel me tegen. ik heb nog een andere zak erbij moeten kopen.

Gebruik: Sinterklaascadeautjes

Bekijk review
Bep
19 november 2018

Uitstekend

Gebruik: Voor de sinterklaas kado's in te doen voor de kinderen

Bekijk review
Anny
30 september 2018

Prima

Gebruik: Praalwagen

Bekijk review
Indah
24 augustus 2018

Ik heb het product nog niet binnen, maar ik ben twee keer gebeld voor het afstemmen van de levering. de customer service is top!

Gebruik: Als decoratie

Bekijk review
Charlotte
10 mei 2018

Stevig, precies zoals verwacht.

Gebruik: We gaan de zakken gebruiken voor een middeleeuws spel waarin de kinderen "in het veld" zo snel mogelijk groente moeten rapen.

Bekijk review
Robert
9 mei 2018

Ok

Gebruik: Als vervanging van de opzuigzak van een bladzuiger

Bekijk review
Sybil
18 maart 2018

Perfect

Gebruik: Decoratie voor een dansfeest

Bekijk review

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6901 reviews.